Sponsors

De Jotacross 2016 is niet mogelijk zonder onze sponsoren:

Cyso

cysoCyso is dé toonaangevende Nederlandse leverancier van managed internet services, platformen en infrastructuur voor de zakelijke markt. De hosting voor de verschillende JotaCross edities wordt al jaren verzorgd door Cyso, op een speciaal voor de JotaCross ingerichte eigen serveromgeving.

Website: cyso.com


DeOnlineDrogist.nl

DeOnlineDrogist.nlSinds de oprichting van DeOnlineDrogist.nl staan klanttevredenheid, deskundigheid en advies voorop. Met een team gediplomeerde drogisten kunt u altijd rekenen op het beste productadvies. Daarnaast krijgen scouts altijd korting bij DeOnlineDrogist.nl. DeOnlineDrogist.nl sponsort deze editie van de JotaCross de materialen die ons EHBO-team nodig heeft.

Website: DeOnlineDrogist.nl


‘t Hekeltje

hekeltjeWaar een naam klein in kan zijn vermoed je bij een naam als ‘t Hekeltje niet zo’n groot en professionele organisatie als dat er daadwerkelijk achter zit. Een begrip in Alkmaar voor al je horeca zaken. Van het huren van een kleine bar tot het inrichten van een complete dance studio waar 1000 mensen in kunnen. Geen probleem. ‘t Hekeltje sponsort deze editie van de JotaCross onze horeca zaken.

Website: hekeltje.nl


Reclamebureau 2DSign2dsign

2dsign, de makers van ons prachtige bronnenboek en de ontwerpers van onze reglementen. Grafische vormgeving en webdesign uit Langedijk!

Website: 2dsign.nl